Zilver sponsor

Orikami & MS sherpa

Orikami is een Nederlandse eHealth organisatie gespecialiseerd in toegepaste data science. We ontwikkelen en implementeren digitale biomarkers om gepersonaliseerde gezondheidszorg mogelijk te maken voor mensen met chronische ziekten zoals multiple sclerose. Onze partners zitten in de gehele waardeketen van de zorg: onderzoekscentra (incl. Universitaire Medische Centra), ziekenhuizen, farmacie, patiëntenorganisaties en zorgverzekeraars.

MS sherpa is een van de eHealth-oplossingen van Orikami. MS sherpa is een gevalideerd en gecertificeerd medisch hulpmiddel voor de multiple sclerose (MS) zorg.

Het doel is zowel mensen met MS als het zorgteam inzicht te geven in het verloop van symptomen over tijd en daardoor betere behandelbeslissingen te faciliteren. Het MS sherpa dashboard toont zorgverleners resultaten van 2-minuten looptesten en symbol digit modalities testen, die door patiënten in hun thuissituatie op een smartphone applicatie (beschikbaar voor Android & iOS) gedaan zijn, naast antwoorden op 7 vragen omtrent kwaliteit van leven (energie, humeur, stress, pijn, geheugen, concentratie en de invloed van MS op het functioneren). 

Met een op de individuele patiënt gepersonaliseerd model, krijgt het zorgteam dankzij de frequente meetresultaten inzicht in het verloop van de functionele capaciteit en cognitieve verwerkingssnelheid, waardoor betere behandelbeslissingen genomen kunnen worden. De validiteit en test-hertest betrouwbaarheid van de testen is aangetoond in wetenschappelijke studies. MS sherpa is ontwikkeld in samenwerking met mensen met MS en neurologen.

Als u meer wilt weten over MS sherpa, neem dan contact op via info@mssherpa.nl of kijk op www.mssherpa.nl. We onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden MS sherpa toe te passen binnen uw kliniek. 

Bezoek onze stand op MSMS

Contactgegevens

Email: info@orikami.nl
Telefoon: +31 (0)24 301 0100
Bezoek onze website

Wie zijn wij?

Aanvullende informatie

Wij gebruiken cookies om te zien hoe onze website gebruikt wordt. Meer info