Zilver sponsor

Novartis Neurowetenschappen

Al meer dan 70 jaar zetten we ons bij Novartis in voor patiënten die te maken hebben met aandoeningen binnen het neurowetenschappelijke vakgebied. We bieden patiënten en artsen geneesmiddelen voor verschillende neurologische aandoeningen aan zoals multiple sclerose (MS), de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson, epilepsie en ADHD.
Momenteel ligt onze focus op MS en migraine. Daarnaast doen we onderzoek naar potentiële toekomstige geneesmiddelen binnen neuropsychiatrische en neuromusculaire aandoeningen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste inzichten in de menselijke genetica, innovatieve beeldvormende technologieën en andere nieuwe benaderingen.

Neurologie ontwikkelt zich razendsnel. Ontwikkelt u mee?

Het Novartis Zorgverlener-portaal, de informatiebron die speciaal is ontwikkeld
voor u als zorgverlener neurologie. In deze afgeschermde omgeving, vindt u alle actuele informatie over onze medicatie en algemene relevante content die past bij het indicatiegebied neurologie. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Zelf materialen bestellen voor uw patiënten? Ons nascholingsaanbod bekijken of een afspraak plannen? Maak dan direct uw eigen account aan. Dat kost u maximaal 2 minuten.

https://www.zorgverlener.novartis.nl

Wilt u een (online) afspraak? Hier kunt u direct een afspraak plannen in de agenda van een Novartis vertegenwoordiger: https://hcp.novartis.nl/ms-afspraak

Contactgegevens

Contactpersoon: Novartis Pharma B.V.
Email: info.nederland@novartis.com
Telefoon: 088 - 0452100
Bezoek onze website

Aanvullende informatie

Wij gebruiken cookies om te zien hoe onze website gebruikt wordt. Meer info