MSMS 2022

Aanmelden

U kunt zich nu aanmelden voor MSMS2022. Klik op de aanmeldbutton hiernonder en u wordt doorverwezen naar het online registratie systeem Eventure.
Net als voorgaande jaren zal het programma zeer uitgebreid zijn met voor alle doelgroepen interessante sessies. U hoeft ook dit jaar vooraf geen keuze te maken welke sessies u wilt volgen.

Aanmelden MSMS 2022

Deelnamekosten

€ 270 – Medisch specialisten
€ 190 – Niet medisch specialitsten
€ 400 – Overige deelnemers
Leden MS Zorg Nederland krijgen  € 25 korting.

Factuur?

Betaling kan uitsluitend via iDeal. Wenst u een factuur voor uw werkgever? Na aanmelding en betaling kunt u ons een email (info@msms.nl) sturen met de gegevens die nodig zijn voor uw werkgever. Denk aan afdeling, kostenplaats, contactpersoon.

Doelgroepen

Medisch specialisten
Neurologen, revalidatieartsen, urologen en specialisten ouderengeneeskunde.
Niet medisch specialisten
MS verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten MS, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, logopedisten, psychologen, diëtisten en AIOS.
Overige deelnemers
Hieronder vallen (zorg)professionals die werkzaam zijn bij een commerciële organisatie en iedereen die werkzaam is buiten de gezondheidszorg.

Annuleren

Annuleren tot 2 weken voor aanvang van het symposium is kosteloos.
Annuleert u binnen 2 weken voor aanvang van het symposium, dan zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht. Zie onze algemene voorwaarden.
U kunt uitsluitend per email annuleren!

 

Vervanging

Indien u, om wat voor reden dan ook, niet aanwezig kunt zijn bij het symposium, kunt u iemand voor u in de plaats laten komen. Dit is kosteloos.
Stuur een email naar info@msms.nl met daarin de gegevens van u en uw vervanger.

 

Wij gebruiken cookies om te zien hoe onze website gebruikt wordt. Meer info